Donderdag 13 juni 2019

Zwarte ramen de stijlvolle woontrend van dit moment

In 2019 is zwart de trendkleur voor ramen. En daar is een logische verklaring voor: zwarte ramen en deuren sluiten perfect aan bij de moderne bouwstijl waar we massaal voor vallen.
En als je kiest voor pvc ogen je ramen en deuren niet alleen stoer, maar zíjn ze ook bijzonder stevig. Ontdek alle voordelen!

Terwijl een aantal jaren terug de landelijke en klassieke bouwstijlen vraagden om zachte kleuren. Deze bouwstijlen die mooi in het geheel opgaan, benadrukken contrasterende kleuren net de strakke vormgeving van een moderne woning.  Wie zijn ramen en deuren wil laten afsteken tegen zijn witte of bakstenen gevel, komt dus al snel uit bij zwart. Wil je het stoere karakter van je woning in de verf zetten? Dan kies je daarbovenop voor een  matte afwerking.

 

Waarom voor pvc kiezen?

Nu je weet welke kleur ramen en deuren je woning alle eer aandoen, vraag je je misschien af welk materiaal jou het meeste te bieden heeft. Hout is bijvoorbeeld wel charmant en aluminium heel strak. het vereist ook veel onderhoud. Pvc is een prima alternatief, aangezien het:

  • uitstekend isoleert. Dankzij onze Zendow#neo Premium-ramen van de Deceuninck profiteer je van een U-waarde tot 0,65 W/m2K.
  • ook akoestisch isoleert, waardoor straatlawaai je nachtrust niet verstoort.
  • als het versterkt is de unieke Linktrusion-technologie zó stevig is dat inbrekers de ramen en deuren niet kunnen forceren.
  • onderhoudsvriendelijk is. Het volstaat om je pvc-profielen af te wassen met een zachte spons en water, waar je eventueel een huishoudelijk reinigingsmiddel aan toevoegt.
  • lang meegaat en honderd procent recycleerbaar is.
  • bovendien nog budgetvriendelijk is!

 

Geïnteresseerd in onze ramen en deuren in pvc? Vraag een gratis offerte

Meer nieuwsberichten