Dinsdag 22 januari 2019

Vermeulen kiest voor V-Perfect technologie!

Eind 2018 vierde Vermeulen uit Oudenaarde hun 40e verjaardag.
Men kan dus met recht en rede stellen dat Vermeulen één van de pioniers is in België op gebied van productie van PVC buitenschrijnwerk.
Dit jubileum werd uitgebreid gevierd met de aanschaf en installatie van de revolutionaire lasmachine SL4FF EVO van Graf Synergy.
Vermeulen deed voor deze aankoop een beroep op de ervaring en technische expertise van Viva Machines.
De lasmachine werd in december 2018 geïnstalleerd. Ondertussen zijn de eerste gelaste ramen geleverd en geplaatst, dit tot grote vreugde van de klanten.

“Bij Vermeulen gebeurt de productie in eigen beheer en zijn we gespecialiseerd in de iets complexere renovaties.
Hiervoor werken we samen met de Belgische profielfabrikant Deceuninck. Zo kunnen we trots stellen dat ons productie op en top het label ‘Made in Belgium’ mag dragen.
Bij ons is de afwerkingskwaliteit van het hoogste belang. Vandaar dat we met de nodige interesse het verhaal van de SL4FF EVO reeds van in het begin bestuderen.
Uniek in de aanpak van Viva Machines is het voorstel om enkele demonstraties bij te wonen bij collega-constructeurs die hetzelfde profiel verwerken.
Een machine in een reële productie-omgeving aan het werk zien is uiteraard een grote meerwaarde in het investeringsverhaal!”, Aldus Thierry Vermeulen, zaakvoerder van Vermeulen.

Kwalitatieve afwerking op elk gebied:

“Alvorens de investering te doen, wilden we uiteraard 100% zekerheid over de kwaliteit van afwerking, en dit op ieder gebied.
Niet enkel het esthetische, maar ook de breektest waardes zijn van uitermate groot belang. Dit in combinatie met het gebruikscomfort en snelheid van de lasmachine.
Eerlijkheidshalve moet ik toegeven dat we hier wel wat schrik voor hadden. Dit omdat we onterecht bang gemaakt werden in de markt.
Zowel tijdens de demonstraties als tijdens de testafname werd al gauw duidelijk dat dit allemaal onzin is.
Integendeel, de machine is zeer éénvoudig in gebruik. Dit werd ons telkens bevestigd door de operator van de lasmachine tijdens de demonstraties. T
ijdens de complete testafname werd er door Viva Machines zelfs voorgesteld om de kaders te testen op breektestwaardes. Dit gaf een ongelooflijk resultaat!
Dankzij het unieke vingerlasconcept versmelt de machine quasi het dubbele van het oppervlak in vergelijking met een conventionele laslijn.
Onze kaders zijn zelfs ‘opgepoetst’ sterker dan de niet opgepoetste kaders op onze traditionele lijn.” Aldus Kenneth De Keyzer en Sven Delmaire.

Toekomstplannen:

“Vermeulen is, zoals reeds aangegeven vooral gespecialiseerd in de complexere renovaties.
De aanschaf van de lasmachine zorgt tevens voor een flinke capaciteitsuitbreiding.
Professionele klanten die een partner zoeken die thuis is in de renovatie markt, en die op zoek zijn naar een leverancier die de hoogste afwerking kan aanbieden, zijn bij ons aan het correcte adres! Zo verwerken wij op de lasmachine alle mogelijke afwerkingen, maar ook de blokkader.
Dit profiel is interessant bij verbouwingen en dankzij de V-Perfect technologie komt het nog beter tot zijn recht.

Noteer alvast 16 en 17 maart 2019 in uw agenda, want dan organiseren we onze feestelijke opendeurdagen naar aanleiding van ons 40-jarig bestaan.
Kom zeker eens langs zodat we u kunnen het verschil kunnen aantonen tussen de V-Perfect afwerking en de traditionele afwerking. Pas daarna kan je de goede beslissing nemen.” Besluiten Bjorn De Decker en Didier Van Steenbrugghe  enthousiast.

Meer nieuwsberichten