meer dan 40 jaar ervaring in ramen en deuren

Al meer dan 40 jaar zijn we bij Vermeulen gespecialiseerd in de levering en plaatsing van ramen en deuren bij nieuwbouw en renovatie.

Je kan bij ons terecht voor raam- en deurensystemen, rolluiken, sierluiken, muggenramen, dakrandprofielen, muurbekleding, veranda’s... Een superieure kwaliteit en een ruim aanbod zijn onze grote troeven.

In onze vernieuwde toonzaal kan je met je eigen ogen komen ontdekken hoe je ramen en deuren er binnenkort kunnen uitzien. Wij maken je graag wegwijs doorheen ons gevarieerd aanbod.

Enkele referenties

Bekijk met eigen ogen een greep uit de ramen en deuren die we bij onze klanten hebben geplaatst.

Preferred partner

Wij werken met de profielen van Deceuninck, die garant staan voor Belgische topkwaliteit.

preferred partner

Kiwa-gecertificeerd

kiwa

Kiwa is een onafhankelijk certificaat dat je een superieure kwaliteit & professionele plaatsing garandeert.

laatste nieuws

Jaarlijks verlof  !

Jaarlijks verlof !

Woensdag 4 juli 2018

Naar aanleiding van het Bouwverlof geven wij u graag volgende info : Van 14 juli t.e.m. 6 augustus 2018 zijn wij GESLOTEN wegens jaarlijks Bouwverlof.*…

Lees meer
Pro & contra tussen pvc en aluminium

Pro & contra tussen pvc en aluminium

Woensdag 4 juli 2018

Wilt u nieuwe ramen en deuren en bent u op zoek naar de beste deal? Vraag hier uw offerte voor ramen en deuren. Vermeulen helpt u heel graag verder, waardoor…

Lees meer

Over vermeulen

Vermeulen is een familiebedrijf uit Oudenaarde dat al meer dan 40 jaar gespecialiseerd is in pvc buitenschrijnwerk. Onze ramen en deuren worden op maat gemaakt en zijn een 100% Belgisch product!

Lees meer over ons